Op Voorraad

Fiore Adriana 30 den

Hoe zien Amerikanen Parijs? We hebben het nauwlettend in de gaten gehouden tijdens het maken van deze delicate retro panty. We volgden Adriana van 'Midnight in Paris' onderdompeling in Belle Epoque in Musée des Arts Forains of in het restaurant van Maxim. Zoals in het geval van Maxim's art nouveau-interieur, hebben we elk detail van ons ontwerp sti.. Toon meer
  • Prijs:
    8.04€
  • Excl BTW: 6.70€

Beschikbare opties

Hoe zien Amerikanen Parijs? We hebben het nauwlettend in de gaten gehouden tijdens het maken van deze delicate retro panty. We volgden Adriana van 'Midnight in Paris' onderdompeling in Belle Epoque in Musée des Arts Forains of in het restaurant van Maxim. Zoals in het geval van Maxim's art nouveau-interieur, hebben we elk detail van ons ontwerp stijl gegeven: vintage gestreepte patroon met kleine strikjes die je benen sieren en een verfijnd pantygedeelte. Et voila!


Panty met motief met een comfortabele boord en een platte naad. Gedessineerd teengedeelte en chique pantygedeelte. Katoenen kruisje in maat 3 en 4. Geproduceerd in de 3D-technologie, van de hoogste kwaliteit bedekte garens voor verhoogde duurzaamheid en zachtheid, evenals een perfecte pasvorm.


81% Polyamide en 19% Elastaan

Schrijf een beoordeling

Gelieve in te loggen of te registreren om een beoordeling te schrijven