Op Voorraad

Fiore Margot

Genius is een ander woord voor magie, 'zei Dame Margot Fonteyn, een ballerina die ook een van onze immense inspiraties uit de grote balletwereld is. Aan haar wijden wij ons nieuwste converteerbare panty met een klassieke, delicate naad. Probeer het zelf en bevrijd je charme, laat de magie beginnen!Converteerbare danspanty met een naad op de rug. De.. Toon meer
  • Prijs:
    11.38€
  • Excl BTW: 9.48€

Beschikbare opties

Genius is een ander woord voor magie, 'zei Dame Margot Fonteyn, een ballerina die ook een van onze immense inspiraties uit de grote balletwereld is. Aan haar wijden wij ons nieuwste converteerbare panty met een klassieke, delicate naad. Probeer het zelf en bevrijd je charme, laat de magie beginnen!

Converteerbare danspanty met een naad op de rug. De elastische zoolopening laat ze omzetten in leggings. Dubbel bedekte garens gebreid in 3D-technologie verhogen de duurzaamheid en veerkracht en garanderen een zachte en soepele textuur met een matte afwerking. Deze technologie geeft een gevoel van comfort aan uw huid en verhoogde elasticiteit voor een perfecte pasvorm. De superelastische structuur van dit model maakt ongeremde bewegingen mogelijk en verzekert een groot comfort.


89% polyamide, 11% elastaan

Schrijf een beoordeling

Gelieve in te loggen of te registreren om een beoordeling te schrijven