Op Voorraad

Fiore Pina

Filippijnse ‘Pina’ Bausch, vol adembenemende uitdrukking, een alumnus van de Juilliard School in New York. In haar werk concentreerde ze zich op een relatie tussen een man en een vrouw, met de hele hoop emoties die hen vergezelden. Dit inspireerde Pedro Almodóvar om zijn meesterwerk ‘Talk to her’ te maken en het is ook een grote inspiratie voor ons.. Toon meer
  • Prijs:
    11.90€
  • Excl BTW: 9.92€

Beschikbare opties

Filippijnse ‘Pina’ Bausch, vol adembenemende uitdrukking, een alumnus van de Juilliard School in New York. In haar werk concentreerde ze zich op een relatie tussen een man en een vrouw, met de hele hoop emoties die hen vergezelden. Dit inspireerde Pedro Almodóvar om zijn meesterwerk ‘Talk to her’ te maken en het is ook een grote inspiratie voor ons.

Converteerbare danspanty met de elastische zoolopening om ze in leggings te veranderen. Dubbel bedekte garens gebreid in 3D-technologie verhogen de duurzaamheid en veerkracht en garanderen een zachte en soepele textuur met een matte afwerking. Deze technologie geeft een gevoel van comfort aan uw huid en verhoogde elasticiteit voor een perfecte pasvorm. De superelastische structuur van dit model maakt ongeremde bewegingen mogelijk en verzekert een groot comfort.


89% polyamide, 11% elastaan

Schrijf een beoordeling

Gelieve in te loggen of te registreren om een beoordeling te schrijven