Op Voorraad

Fiore Vintage Bow 40 den

Vintage ziet er weer nieuw uit! Sommige stijlen zijn nooit echt verdwenen. Ondertussen zien we deze groeiende trend om de gebruikte kleding nieuw leven in te blazen. Vintage winkels duiken op. De New Yorkse boetiek van onze merkambassadeur, Mila Majewska, of de Franse Kilo Shops, om er maar een paar te noemen. Je kunt er echte edelstenen vinden. Ki.. Toon meer
  • Prijs:
    8.69€
  • Excl BTW: 7.24€

Beschikbare opties

Vintage ziet er weer nieuw uit! Sommige stijlen zijn nooit echt verdwenen. Ondertussen zien we deze groeiende trend om de gebruikte kleding nieuw leven in te blazen. Vintage winkels duiken op. De New Yorkse boetiek van onze merkambassadeur, Mila Majewska, of de Franse Kilo Shops, om er maar een paar te noemen. Je kunt er echte edelstenen vinden. Kies een aantal eenvoudige maar stijlvolle accessoires om ze er eigentijds uit te laten zien - een trendy tas, opvallende monturen of onze intrigerende panty's met een imitatiepatroon over de knie en een mooie strik aan de achterkant van de dij. Een klein detail kan een compleet nieuwe look creëren.


T-band-panty met motief en comfortabele boord en een platte naad. Onzichtbaar versterkt teengedeelte. Katoenen kruisje in maat 3 en 4. Dubbele katoenen kruisje in maat 5.


87% Polyamide en 13% Elastaan

Schrijf een beoordeling

Gelieve in te loggen of te registreren om een beoordeling te schrijven