Op Voorraad

Fiore Yvette

De onberispelijke techniek en het kunstenaarschap van Yvette Chauviré maakten haar een van de weinige die als prima ballerina werd aangeduid. Onze techniek om deze fantastische danslegging te breien is ook een absolute perfectie.Dansleggins gemaakt van dubbel bedekte garens gebreid in 3D-technologie die de duurzaamheid en veerkracht verhoogt, evena.. Toon meer
  • Prijs:
    8.04€
  • Excl BTW: 6.70€

Beschikbare opties

De onberispelijke techniek en het kunstenaarschap van Yvette Chauviré maakten haar een van de weinige die als prima ballerina werd aangeduid. Onze techniek om deze fantastische danslegging te breien is ook een absolute perfectie.

Dansleggins gemaakt van dubbel bedekte garens gebreid in 3D-technologie die de duurzaamheid en veerkracht verhoogt, evenals de zachte en soepele textuur met een matte afwerking garandeert. Deze technologie geeft een gevoel van comfort aan uw huid en verhoogde elasticiteit voor een perfecte pasvorm. Comfortabele, erelastische striemen. De superelastische structuur van dit model maakt ongeremde bewegingen mogelijk en verzekert een groot comfort.


88% polyamide, 12% elastaan

Schrijf een beoordeling

Gelieve in te loggen of te registreren om een beoordeling te schrijven